Zoeken

Algemene Voorwaarden


       
Prijzen
Alle prijzen zijn in euro en inclusief Belgische BTW. Deze prijzen zijn niet bindend en kunnen op eender welk moment door Sternpinballparts.be aangepast worden.
De verzendtarieven zijn  niet geconfigureerd, uw bestelling is zonder transportkosten.
U zal een email ontvangen met de transportkosten. Betaal enkel na deze mail !

Registratie :
Nieuwe klanten dienen eenmalig te registreren. Hierbij worden naam, adres en contactgegevens gevraagd.

Bestelling :
Bestaande klanten kunnen inloggen met hun e-mail adres en wachtwoord. Na het plaatsen van de gewenste artikelen in de winkelwagen kiest u de gewenste leverings- en betaalmethode. 
Op het moment dat u op de knop "Bevestig Bestelling" klikt wordt uw bestelling geplaatst. De bestelde artikelen zijn dan voor u gereserveerd.
Uw bestelling blijft maximaal 14 dagen voor u gereserveerd. Ontvangen wij geen betaling binnen deze 14 dagen dan sturen wij u een herinnering per e-mail. 
Reageert u hier niet op binnen 2 dagen dan gaan de artikelen terug in de verkoop en wordt de bestelling geannuleerd.
Indien voor uw land de verzendtarieven nog niet geconfigureerd zijn dan kan u geen bestelling plaatsen. U krijgt dan de melding om ons te contacteren op het moment dat u tijdens de 
bestellingsprocedure de verzendmethode wil kiezen. Nadat u ons gecontacteerd heeft zullen wij u de verzendkost laten weten en eveneens de tarieven voor uw land configureren zodat 
u net als iedereen op een handige manier kan bestellen.

Betaling :
Na een bestelling ontvangt u onmiddellijk een bestelbon per e-mail waarin alle details betreffende de bestelling vermeld staan. De betaling dient te gebeuren binnen de 14 dagen , na ontvangst 2e mail met de transportkosten op het Fortisbankrekeningnummer 001-1465860-72 met vermelding van het nummer op de bestelbon. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben worden de artikelen verstuurd.
Voor internationale betalingen (van buiten België) kan u gebruik maken van de volgende nummers:

    * IBAN: BE 38 0011 4658 6072
    * BIC: GEBABEBB
       Via PayPal : mover@skynet.be

Indien u van de mogelijkheid van afhaling op de markt wenst gebruik te maken dan dient u niet vooraf te betalen maar contant op het moment van de afhaling.

Annulering van uw bestelling :
Iedere bestelling kan geannuleerd worden zonder kosten en zonder opgave van reden binnen de 7 werkdagen (zaterdag inbegrepen) vanaf de dag volgend op de dag van de bestelling.
Om uw bestelling te annuleren dient u een e-mail te sturen naar mover@skynet.be . In deze e-mail dient u uw bestelnummer te vermelden en de boodschap dat u uw bestelling 
wenst te annuleren. Uw annulering zal per e-mail bevestigd worden.

Verzending :
Zodra uw betaling bij ons is toegekomen wordt uw bestelling zo snel mogelijk naar het door u gekozen leveringsadres verstuurd.
Indien de verzending vertraging oploopt door wat voor reden dan ook, wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.
De artikelen worden op vakkundige manier verpakt.
Sternpinballparts.be is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging en verlies van artikelen tijdens het transport.
Verzendingen lichter dan 2 kg worden met De Post verstuurd.
Verzendingen van meer dan 2 kg worden verzonden met Taxipost. Indien de verzending met een koerierdienst verzonden wordt, dient u te tekenen voor ontvangst. Hou er dus rekening 
mee dat u thuis dient te zijn op het moment van levering.
Sternpinballparts.be kan soms bestellingen die lichter zijn dan 2 kg via een koerierdienst versturen indien dit interessanter blijkt te zijn. Bij de bestellingsbevestiging wordt vermeld op 
welke manier uw bestelling tot bij u zal geraken.
Voor een lijst van verzendtarieven kan u terecht op onze pagina "Verzendtarieven".

Retourneren :
Indien een artikel niet voldoet wegens productiefout hebt u het recht om het desbetreffende artikel terug te sturen. U dient ons hiervan binnen de 8 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. 
Wanneer wij het teruggestuurde artikel ontvangen hebben, verifiëren wij uw klacht. Indien uw klacht door ons bevestigd wordt dan krijgt u een nieuw artikel ter vervanging teruggestuurd. 
De door u gedane retourkosten zullen u eveneens terugbetaald worden. Constateren wij echter dat wij niet akkoord kunnen gaan met uw klacht dan kunnen wij u op geen enkele wijze vergoeden.
Indien de levering via een koerierdienst gebeurde dient u de beschadiging vast te stellen op het moment van levering en dit te vermelden op het ontvangstbewijs van de koerierdienst. 
Vermeld in dat geval eveneens de woorden "onder voorbehoud".

Voorraad :
Alle artikelen zijn uit onze voorraad leverbaar. Mocht het echter gebeuren dat een artikel tijdelijk niet in voorraad is of dat het is uitverkocht dan wordt u hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Aansprakelijkheid :
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Sternpinballparts.be kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. 
Sternpinballparts.be is niet aanprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website.

Privacy :
Bij registratie worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Sternpinballparts.be  . Deze gegevens worden enkel gebruikt door Sternpinballparts.be  opdat de bestellingen correct kunnen verwerkt worden en zullen onder geen enkele voorwaarde doorgegeven of doorverkocht worden aan derden.

Klachten :
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het product desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail  sturen aan mover@skynet.be . Wij zullen trachten het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Betwisting :
Alle rechtsgedingen waartoe betwistingen aanleiding geven vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken van Antwerpen.

****************************************